Forum Media 2012

Vloženo: 30.10.2012

Konference Forum Media pokračuje ve svém mapování trendů v komunikaci. POPAI CE je jedním z odborných garantů této akce.

14. a 15. listopadu 2012 se pražský Žofín stane centrem reklamy. Případové studie, prezentace, kulaté stoly – to vše uvidíte na Žofíně ve třech sálech v rámci konference Forum Media.  

První den je tradičně věnován inspirativním osobnostem ze zahraničí. Kathi Love, CEO GfK Mediamark Research and Intelligence vystoupí  s prezentací nazvanou "Správný příběh pro efektivní tištěnou reklamu", kde se dozvíte, co dělá tištěnou reklamu efektivní – porovnání výsledků dlouhotrvajícího výzkumu Starch Advertising Research v US a obdobného pilotního výzkumu v Česku.

Nick Docherty a Ben Armistead z Wieden + Kennedy Amsterdam a jejich přednáška "
Lekce z knihy pravidel Nike: jak vyprávět příběhy o sportu" ukáže přístup jedné ze světových značek na poli reklamy. V co tedy Nike věří a jaká poučení si můžeme my, marketeři a inzerenti, vzít z její knihy pravidel?

Druhý den se můžete těšit na "hvězdně" obsazený blok věnovaný budoucnosti mediálních investic a plánování. Účast přislíbili Libuše Šmuclerová (Ringier), Jan Andruško (TV Nova), Marek Singer (Prima), Jaromír Soukup (Medea Group) a Jiří Svoboda (GroupM ČR).

Podrobné informace o programu naleznete na www.e-forummedia.cz.
Pro členy POPAI CE je připravena  15% sleva z ceníkových cen konference.

DK

Kontaktujte nás

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS