Galerie POP na veletrhu PRINTexpo 2011

Vloženo: 4.4.2011

POPAI CE je odborným partnerem nového ročníku veletrhu PRINTexpo, který se uskuteční  ve dnech 3. – 6. 5. 2011 na Výstavišti v Brně.

Veletrh  PRINTexpo  navazuje na tradiční mezinárodní veletrh s dlouholetou tradicí, který probíhal pod názvem EmbaxPrint. Jedná se o vrcholovou přehlídku z oboru tiskových technologií, služeb a matriálů.  Pro tento ročník si veletrh vytýčil novou strategii a směr, větší záběr na technologie a materiály ve výrobě reklamy, tiskařské služby, ale také další prezentaci firem z oblasti podpory prodeje. V rámci doprovodných aktivit se zde představí odborný program na aktuální témata o vývoji tiskových služeb, budoucnosti technologií pro tisk, designu ve výrobě POP, jak obchodovat s tiskovými službami, nebo jak dosáhnout na fondy z EU a další diskuse ve spolupráci s odbornými garanty a médii. Zajímavostí bude i workflow obrazových dat na stáncích vystavovatelů. Jednotný systém zapojení vystavovatelů do doprovodného programu návštěvníky provede veletrhem i jeho technologickými zajímavostmi.

POPAI CE a pořadatel veletrhu  připravují  pro členy POPAI  speciální expozici  „GALERIE POP“, která nabízí  možnost prezentovat bezplatně in-store realizace a  poskytuje tak jedinečnou příležitost  zviditelnit se směrem k širší odborné veřejnosti na veletrhu.

V rámci doprovodných aktivit veletrhu proběhne dne 3.5.2011 odborný program
POP FORUM  se zajímavými prezentacemi o novinkách z oboru marketing at-retail.

Více informací o veletrhu na www.printexpo.cz .


DK

Kontaktujte nás

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS