Innovation Village 2014

Vloženo: 25.3.2014

Konkurence sílí a zároveň roste tlak klientů na ceny. Jaká doba však vytváří větší nutnost přicházet s novými nápady než právě tato? Zúčastněte se 5. ročníku konference Innovation Village.

Akce pro zhruba 200 marketingových pracovníků z FMCG společností, která se bude věnovat inovacím v rychloobrátkovém zboží, marketingu a obalech, proběhne odpoledne 24. dubna 2014 v Hotelu Ambassador – Zlatá Husa v Praze, před večerním vyhlášením výsledků 14. ročníku marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka.

Innovation Village bude rozdělena na dva přednáškové bloky: jeden věnovaný inovacím v FMCG a marketingu, druhý ve spolupráci s odbornou konferencí Obalko zaměřený na inovativní obalová řešení. Součástí konference, ale i celého galavečera, kterého se pravidelně účastní zhruba 500 hostů – osob s rozhodovacími pravomocemi z retailu a FMCG společností, bude prezentace partnerů akce formou stánků. Na nich představí svá inovativní marketingová a obalová řešení pro značky rychloobrátkového zboží. Více informací na www.innovation-village.cz

JAK SE ZÚČASTNIT?

Pro účast na konferenci je třeba se předem zaregistrovat na
www.innovation-village.cz/registrace/dodavatele-pro-fmcg/ vyplněním registračních údajů v okně registrace.  

V případě zájmu o partnerství kontaktujte: Miroslava Fingera, +420 605 296 738, miroslav.finger@atoz.cz

   

Kontaktujte nás

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS