Kalendář akcí POPAI CE v roce 2014

Vloženo: 12.12.2013


Celoroční odborný program, který organizuje POPAI CE, přináší nejnovější informace a poznatky z oboru komunikace v místě prodeje. Je zaměřen na tuzemské i zahraniční  trendy v prodejních místech, nákupní chování a rozhodování současných spotřebitelů, výsledky nových průzkumů efektivity in-store nástrojů, nástup nových technologií v místech komunikace se zákazníky  a na další aktuální témata .

Významnou součástí programu jsou praktické ukázky in-store koncepcí ,  kampaní, případové studie nových projektů v místě prodeje.

V programu jsou zařazeny odborné semináře, certifikovaný kurs o marketingové komunikaci v místě prodeje, workshopy, kulaté stoly a setkání s odborným i neformálním programem.  Vrcholnou událostí  kontinuálního programu je mezinárodní akce POPAI day 2014,  která zahrnuje oborovou soutěž POPAI AWARDS 2014,  konferenci POPAI fórum 2014 a gala večer se slavnostním vyhlášením výsledků oborové  soutěže.

Odborné akce jsou určeny pro různé kategorie subjektů působících v oblasti in-store komunikace a in-store marketingu: pro zadavatele reklamy – zástupce výrobců a dodavatelů značkových výrobků, zástupce maloobchodu,  výrobce a dodavatele POP prostředků, zástupce  reklamních i průzkumových agentur.

Kompletní kalendář akcí POPAI CE v roce 2014  je v příloze. 

Kontaktujte nás

Soubory ke stažení

Kalendář akcí POPAI CE 2014 (353,03 KB)

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS