Posouvání hranic In-Store řešení na BEST OF EVENTS DORTMUND 2014

Vloženo: 10.2.2014

Společnost QUIX se jakožto jediný samostatný vystavovatel z České republiky zúčastnila prestižního veletrhu BoE - Best of Events International v německém Dortmundu (21.-22.1.2014). Nebývale velký zájem o technologické novinky z portfolia společnosti doprovázelo oficiálně první představení její nové divize EVENTSHOW.cz, zaměřující se na profesionální performance a umělecké show.


Průběh samotného veletrhu prokázal, že zákazníky lákají neokoukaná a netradičně pojatá In-Store řešení. Některé z konceptů QUIXu, jako InvisibleScreen či Levitátor (oba viz foto), návštěvníkům doslova vyrážely dech. Propojení individuálního přístupu, kreativního řešení a kompletní in-house realizace zakázek je silná stránka společnosti. Dalším Hi-Tech vychytávkám je věnována stránka hitechevent.cz.

Společnost každoročně uvádí na český trh několik horkých novinek z oblasti nových technologií. Nově svoji aktivitu rozšiřuje také o umělecká vystoupení a show, na jejichž tvorbě participuje s předními českými umělci. Jak se jí to daří, můžete zjistit na adrese EVENTSHOW.CZ.


Kontakt:
QUIX s.r.o.
www.quix.cz
Černokostelecká 2247
Areál Green Square/Budova Q
25101 Říčany u Prahy

Tel: +420 608 258 688
E-mail: info(zavinac)quix.cz
 

Kontaktujte nás

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS