Reklama, Polygraf 2011

Vloženo: 17.3.2011

POPAI CE  se zúčastní veletrhu Reklama, Polygraf 2011 jako jeden z odborných partnerů. Účast bude mimo jiné zahrnovat expozici pod názvem „POPAI Zóna“ a doprovodný konferenční program. Mezinárodní veletrh reklamních služeb a polygrafie Reklama, Polygraf se uskuteční od 23. do 25. března 2011 na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Cílem expozice  POPAI CE, pro kterou bude vyčleněna výstavní plocha v pravém křídle Průmyslového paláce, je přiblížit asociaci a její členy širší odborné veřejnosti, prezentovat stávající i nové aktivity, které jsou určené členům ale i nečlenům asociace.

V rámci doprovodného konferenčního programu „POPAI FORUM“, který proběhne ve čtvrtek 24.3. 2011,  jsou jako každým rokem pro návštěvníky veletrhu připraveny zajímavé prezentace  z výzkumů i z  praxe in-store komunikace.

18. ročník veletrhu Reklama, Polygraf patří k tradičním a uznávaným veletrhům v České republice a zajistil si renomé nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.
V posledních dvou letech prošel reklamní trh mnoha změnami, jejichž příčinou byla celosvětová finanční krize. Nyní lze konstatovat, že jsou již patrné známky oživení, a že se vše pomalu dostává do normálního běhu. Řada firem se opět vrátila ke standardním marketingovým a komunikačním nástrojům, protože si uvědomují důležitost propagace své nabídky. Je očekáván návrat dynamického vývoje marketingové komunikace, který byl ve srovnání s ostatními obory výjimečný. Reklama byla vždy vůdčím oborem, ve kterém se odrážel vývoj společnosti. Veletrh Reklama, Polygraf si klade za cíl, také přispět k oživení oboru reklamy a polygrafie a nabídnout prostor pro tradiční setkání odborníků. Záměrem letošního ročníku je zajistit obsahově kvalitní akci a nabídnout návštěvníkům moderní  a otevřený veletrh, jehož součástí bude  bohatý doprovodný program, za účasti osobností marketingové komunikace.

Více informací o veletrhu a jeho programu v přiloženém newsletteru a na www.reklama-fair.cz .

Kontaktujte nás

Soubory ke stažení

2011_02_Newsletter Reklama_polygraf_w (368,04 KB)

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS