Retail Golf Cup 2013

Vloženo: 3.1.2013

Společnost monit v letošním roce pořádá dva golfové turnaje. POPAI CE je mediálním a odborným partnerem těchto akcí.

Více informací přináší zpráva od pořadatele: 

Retail Golf Cup je jedinečný turnaj svého druhu, na kterém by neměl chybět nikdo z Vás. Naší snahou je vytvořit pro Vás originální akci, která vybočuje z řad klasických setkánív retailovém prostředí. I tento rok, v druhém ročníku, budou hrát ty nejzajímavější osobnosti z prostředí českého i slovenského retailu a velmi rádi přivítáme i zástupce Vaší společnosti.

Chtěli bychom navázat na mimořádně vydařený první ročník RGC, který se konal v červnu 2012 v Golf Clubu Kunětická Hora. Golfové turnaje se primárně pořádají pro změření golfových dovedností jednotlivých hráčů, naším cílem bylo spojit golf s odpočinkem a vytvořit příjemnou a neformální atmosféru akce vhodnou na navázání obchodních kontaktů nebo jejich utužení.

Celá akce byla v rodinném a přátelském duchu, doprovázelo ji příjemné jarní počasí a užili si ji jak golfisti, tak i nehrající. I pro ně byl vymyšlený program, měli možnost využít golfovou akademii, in-line dráhu nebo krásné prostory relaxačního centra, které je umístěnou přímo v resortu. Během celého dne byly k dispozici i prezentace a ochutnávky partnerů turnaje, všichni se tak mohli seznámit s novými produkty, dozvědět se něco více a samozřejmě ochutnat a zkusit výrobky partnerů.
První ročník tohoto golfového turnaje tak vytvořil slibný základ pro ročníky další. Společnost monit letos bude pořádat dva golfové turnaje, jeden denní (30. 5. 2013 v golfovém resortu Konopiště) a druhý noční (5. 9. 2013, golfový resort Mladá Boleslav). Denní turnaj v Konopišti nabízí hru na dvou osmnácti jamkových mistrovských hřištích v největším golfovém resortu v České republice. Navíc je k dispozici letos nově otevřené rozsáhlé spa&wellness centrum, které tak můžete vyzkoušet. Noční turnaj v Mladé Boleslavi Vám nabídne jedinečnou atmosféru nočního golfu se svítícími míčky, který neuvěřitelně podporuje týmovou spolupráci při hře. Jedná se o typ turnaje, který v dnešní době není až tak častý, navíc jeho realizaci v českém prostředí nabízí jen minimum resortů. My Vám však takový turnaj nabízíme a máte tak možnost vyzkoušet zcela nový rozměr golfu.

Veškeré informace ohledně turnaje, předešlého ročníku, nebo podmínky partnerství najdete na našem webu
http://www.retail-golf-cup.cz/. Stránky budeme aktualizovat, postupně se zde bude objevovat seznam partnerů akce.
Pro další informace nás, prosím, kontaktujte na níže uvedených kontaktech:

Pořadatel turnaje:
monit s.r.o., Hybešova 42, Millenium center 602 00, BrnoTelefon: +420 773 111 501FAX: +420 777 474 432

E-mail:rgc@monit.czWebové stránky: www.monit.cz

Kontaktujte nás

Soubory ke stažení

RGC-2013_letak (863,47 KB)

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS