BEST OF IN-STORE

Vloženo: 19.1.2022

Nenechte si ujít nové případové studie úspěšných projektů v retailu

Jaké trendy v oblasti in-store komunikace odhalují novinky z retailového trhu?
Jaké jsou zkušenosti tvůrců i zadavatelů, co doporučují pro účinnou komunikaci v prodejních místech i v dalších místech kontaktu se spotřebiteli?

POPAI CE pořádá další ročník dlouhodobě úspěšného semináře, který představí nejnovější  in-store realizace z hlediska jejich zadání, realizace, spolupráce se zadavatelem, až po implementaci a úspěšnost v retailovém prostředí.

Akce proběhne 16. 2. 2022 od 13.00 do 16.00 hod v moderních prostorách  Magenta Experience Center -  ARKÁDY PANKRÁC, Na Pankráci 86, 140 00 Praha 4.

Účastníci semináře se mohou těšit nejen na atraktivní program, který exkluzivně nabídne výběr z nejúspěšnějších projektů a kampaní právě uplynulého ročníku POPAI AWARDS, ale také na zajímavé prostředí inovativního vzdělávacího centra a jedinečnou možnost setkání i networkingu s tvůrci projektů a účastníky akce.

 

Mediálním partnerem semináře je časopis Zboží &Prodej.

 

Podrobné informace o programu semináře, o podmínkách účasti  a odkaz na registraci účastníků jsou uvedeny na stránkách semináře.  Pro členy POPAI CE je v rámci členských výhod zajištěn vstup zdarma pro dva zástupce členské společnosti.

 

BEST OF IN-STORE 2021 - Teaser

Soubory ke stažení

Best_of_In_Store_2022 (276,46 KB)

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS