Franchise Day Prague 2017

Vloženo: 15.4.2017

Inspirativní konference & expo Franchise Day Prague 2017 se letos koná s podtitulem „Svět (retailu a franchisingu), jak ho známe, skončil. Vítejte v nových časech!“.  Pořadatelem akce je Český institut pro franchising.

Akce proběhne  dne 11. května 2017 od 9 do 16 hodin  v konferenčním sále budovy  OKSystem, v Praze 4, Na Pankráci 125.

Akce bude přehlídkou rozvoje a inovací retailových konceptů a franchisingu vyvolaných zejména novými a inovovanými technologiemi a jejich stále širší a hlubší integrací do všech stránek života včetně byznysu.

Program konference se zaměří především na ty retailové (a franšízové) koncepty, které se v poslední době mění doslova před očima: gastronomická zařízení (restaurace, fastfoody, bistra, kavárny, aj.) a maloobchodní prodejny nabízející speciální a kvalitní potraviny, ale bude se věnovat také několika „nonfood“ konceptům.

Na letošním Franchise Day Prague bude přítomno kolem tří desítek mezinárodních i domácích značek: Costa Coffe (UK), KFC (USA), PAUL (F), Little Ceasars (USA), Harley-Davidson (USA), MasterCard (USA), Barker Shoes (UK), Hamleys (UK), T.M.Lewin (UK), Dallmayr (SRN), Mr.KEBAB (SR), Bernard Pub, Bernard Bar, Burrito Loco, Captain Candy, Colonial Coloseum, Country Life, Donuter, Fruitisimo, Náš grunt, NEXT Reality, Pizza Coloseum, Robeeto.cz, SKLIZENO, UGO Freshbar a UGO Salaterie, VeggGo, Zasilkovna.cz.

Poznáte nejen značky, ale také zajímavé osobnosti, které tvoří i boří svět retailu a franchisingu. Poznáte nadšené vizionáře, zkušené praktiky a realizátory, odvážné dobyvatele nových území, srdcí a žaludků, franšízory i franšízanty, obchodníky, marketéry, brand manažery, poradce, právníky a další.

Během konference se seznámíte s celou plejádou již realizovaných a zamýšlených inovací, kterými se jednotlivé značky pokoušejí zaujmout a oslovit zákazníky v mnoha oblastech, jako jsou výrobky, obaly a služby, procesy, marketing, zákaznický zážitek, design, uspořádání a charakter prodejen i celých obchodních center nebo modely obchodních kooperací včetně franšízingu. 

Odborný program je určen pro majitele, ředitele a top manažery firem, investory, malé a střední podnikatele, obchodníky, pro specialisty – marketéry, business developery, brand a produktové manažery, pro končící manažery plánující začít podnikat, pro stávající i budoucí franšízory, pro franšízanty se zájmem o nové franšízy, pro studenty a novináře a další.

Více včetně průběžně aktualizovaného odborného programu, najdete na stránkách www.franchiseday.cz.

 

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS