Hledáte inspiraci a nové trendy v reklamních předmětech? RD present vyšel NOVÝ COOL KATALOG 2023!

Vloženo: 28.3.2023

Novinka člena POPAI CE

Rok 2023 začínáme s celu řadou novinek, které se tento rok nemůžete minout. I v našem oboru reklamních předmětů je velké téma udržitelnosti, pojďme společně zjistit, co na Vás v COOL katalogu 2023 čeká. Můžeme začít hned u recyklovaných bavlněných nákupních tašek, které stále patří (společně s propiskami) mezi nejoblíbenější reklamní předměty. Jsou ideální pro uložení dalšího příslušenství, ať už jdou lidé na nákup do nákupního centra nebo si zacvičit.

Je to také ideální možnost, jak poskytnout barevné nebo udržitelné tašky a cestovní doplňky, aby byla vaše značka na veřejných místech skvěle viditelná. Značková taška zaručí, že si vašeho loga lidé všimnou, přičemž je obzvláště atraktivní díky své robustnosti a praktičnosti.

Kromě známých předmětů je COOL katalog 2023 vhodně doplněn o EKO předměty jako: hrnky/termosky/propisky s kombinací korku, bezdrátové nabíječky s kombinací bambusu nebo nákupní tašky, které jsou celé vyrobené z recyklovaného plastu. Už se nemůžete dočkat a chcete se rovnou podívat do našeho katalogu on-line? → https://bit.ly/3ZmjbFX

Máte rádi vlastní návrhy? Hledáte originální dárek pro Vaše kolegy nebo obchodní partnery? Tak to Vás bude zajímat možnost BeCreative, u které se můžete velkoryse graficky vyřádit a vytvořit tak jedinečný předmět, kterým se můžete skvěle prezentovat a navíc originálně doplnit Vaší firemní identitu.

Nebo jste zaměřeni více EKO? A máte rádi příběhy? Jeden takový máme. Společně s našimi partnery se snažíme o to, aby i náš obor byl více udržitelný a využíval přírodní zdroje efektivněji a jsme rádi,
že Vám můžeme představit řadu EKO produktů, které podporují mezinárodní neziskovou organizaci Water.org., která pomáhá lidem žijícím v chudobě získat přístup k nezávadné vodě a lepší hygieně prostřednictvím dostupného financování. Tuto organizaci založili Matt Damon a Gary White.

 A právě i díky kolekci IMPACT můžete pomoci i Vy. Jak? Třeba nošením více udržitelné módy namísto fast fashion produktů. Kolekce IMPACT je vytvořena tak, že při výrobě každého produktu z této kolekce je spotřebováno méně vody, než je při standardní výrobě stejného produktu. Jak to dokázali? Odpovědí je recyklovaná bavlna. Když zmiňujeme bavlnu, víte, že na výrobu jedné „klasické“ bavlněné nákupní tašky je potřeba až 1200l vody? Aby byly informace kompletní, u každého produktu je uvedena i uhlíková stopa, kterou výrobek ušetřil díky udržitelnější výrobě.

Také Vás napadá, zda může být EKO i barevné, stylové a podle posledních trendů? Ano! Buďte tedy
i Vy IQONIQ a ukažte svému okolí, že to EKO opravdu jde. Oblečení je vyrobeno ze 100% bavlny: z 50% recyklované a z 50% organické. Shodneme se, že barva hraje významnou roli při rozhodování spotřebitelů.

Jak si můžete být jisti, že tvrzení o udržitelnosti, která uvádíme, jsou důvěryhodná? Cílem je vyhnout se greenwashingu a prokázat, že konečné výrobky jsou vyrobeny z udržitelných materiálů. Díky spojení s Aware™, platformou pro dohledatelnost, která zveřejňuje údaje umožňující sledovat a ověřovat konečný dopad udržitelných textilií od jejich původu až k Vám, je toho docíleno.

Oslovili jsme Vás? Chcete předem znát ceny s potiskem a chcete se podívat a propočítat sami? Na našem e-shopu naleznete přes 50 tisíc produktů, kde si můžete online ověřit cenu produktu i s potiskem. Je toho na Vás hodně? Nebojte se, rádi vám poradíme, jaký předmět zvolit a s jakou nejvhodnější potiskovou technologií. Těšíme se na Vás na www.rdpresent.cz

 

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS