Jako první známe termín a místo konání tradiční retailové speciálky Retail Golf® Cup 2017

Vloženo: 31.10.2016

Novinka člena POPAI CE.

Každoročně se majitelé, jednatelé a odpovědní manažeři z oborů FMCG, distribuce, logistiky, HoReCa a mnoha navázaných oborů a podpůrných služeb, které spojuje nejenom vášeň ke golfu, setkávají na tradiční retailové speciálce Retail Golf® Cup.

V průběhu tohoto neformálně laděného dne si můžete i vy změřit své golfové dovednosti s předními zástupci retailu z ČR a SK a zahrát si o výhry v hodnotě až 500 000,- Kč. A co když s golfem teprve začínáte a nemáte žádné zkušenosti? Nevadí! Toto pohodové a přátelské klání nabízí bohatý doprovodný program i pro nehráče.

Pořadatelé se rozhodli prostřednictvím organizace POPAI exkluzivně prozradit termín a místo konání dalšího ročníku tohoto vyhlášeného a hráči vysoce hodnoceného turnaje. Jedna z nejzajímavějších networkingových událostí roku se bude konat ve čtvrtek 8. 6 2017 v golfovém rezortu Loreta Golf Club Pyšely. A pro všechny členy POPAI CE máme skvělou zprávu – na vybraný druh partnerství mohou do konce roku 2016 uplatnit 10% slevu.

Neváhejte a včas se registrujte na tuto jedinečnou akci, kde můžete spojit příjemné s užitečným a navázat nové obchodní a přátelské vztahy na neformální půdě, kterou již tradičně poskytuje Retail Golf® Cup.  

 

Více informací poskytne pořádající společnost monit na: www.retail-golf-cup.cz.

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS