Jaký byl POPAI DAY 2017?

Vloženo: 15.1.2018

Podívejte se na jedinečnou atmosféru celé akce na videu.

V závěru listopadu 2017 proběhl Kongresovém centru TOP HOTELU Praha další ročník mezinárodní akce POPAI DAY.  Akci, která patří k  významným událostem oboru in-store marketingové komunikace, navštívilo celkem více jak 700 zástupců odborné veřejnosti.

Celodenní program nabídl konferenci POPAI FÓRUM s mezinárodní účastí a expozici třech prestižních oborových soutěží:  POPAI  AWARDS, Hvězda 3D reklamy a POPAI STUDENT AWARDS. Program vyvrcholil galavečerem za účasti osobností z obchodu a marketingu, na kterém byly slavnostně vyhlášeny výsledky soutěží a předána ocenění vítězům.

Konference POPAI FÓRUM se zaměřila na nové role a potenciál retailu. Konferenční program  přestavil ve dvou hlavních tematických blocích řadu úspěšných  in-store koncepcí z našeho trhu, které byly důkazem toho, že se retail stává novou platformou pro budování značky i  místem pro vytváření komunit a zážitků. Nechyběl rovněž pohled evropských odborníků na zásadní nákupní trendy a vývoj i budoucnost retailu.  

Expozice soutěže  POPAI AWARDS  byla inspirativní přehlídkou nejnovějších realizací pro účinnou in-store komunikaci v hlavních segmentech trhu. Celkem soutěžilo 109 projektů ve 20 soutěžních kategoriích.

Letošní ročník tradiční soutěže Hvězda 3D reklamy o nejlepší reklamní a dárkové předměty prošel řadou aktualizací a představil úspěšné novinky z trhu 3D reklamy. 

Do jedenáctého ročníku soutěže POPAI STUDENT  AWARDS bylo zařazeno celkem 62 studentských návrhů komunikačních prostředků a kampaní v in-store  dle reálných zadání od konkrétních zadavatelů  - partnerů soutěže.


Skvělou atmosféru celé akce si můžete připomenout v následujícím videu

Videoprezentace POPAI DAY 2017 (v novém okně prohlížeče se otevře stejné video přímo na portálu youtube.com)

 

Odkazy

Fotografie z konferece POPAI DAY 2017 (otevře se nová stránka s náhledy fotografií).

Webové stránky POPAI DAY 2017 (otevře se nová stránka s kompletními informacemi).

 

Soubory ke stažení

Videoprezentace POPAI DAY 2017 (formát MP4, velikost 196MB)
Nápověda k uložení souboru v případě, že Vám prohlížeč nenabízí možnost uložení do počítače: klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte možnost "Uložit cíl jako".

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS