Ohlédnutí za POPAI DAY 2016

Vloženo: 11.1.2017

Další ročník úspěšné mezinárodní akce POPAI DAY, která patří k  významným událostem oboru in-store marketingové komunikace, proběhl v závěru listopadu 2016 v Konferenčním centru GRANDIOR Hotel Prague v Praze 1.

Celodenní program akce, který navštívilo celkem více jak 600 zástupců odborné veřejnosti, nabídl prestižní soutěž POPAI  AWARDS 2016,  konferenci POPAI FÓRUM 2016 s mezinárodní účastí a gala večer.  

Konference POPAI FÓRUM s podtitulem „Kudy jinudy, když ne tudy?“ byla jedinečnou inspirativní platformou pro představení netradičních nápadů, alternativních distribučních cest,  nových prodejních konceptů, kanálů a způsobů komunikace se zákazníky. 

Rozsáhlá soutěžní expozice POPAI AWARDS prezentovala nejnovější řešení pro účinnou komunikaci v místě prodeje a inovativních forem komunikace ve všech hlavních segmentech trhu.  V letošním ročníku soutěže soutěžil rekordní počet exponátů -  více jak 100 realizací v 19 soutěžních kategoriích.

Program vyvrcholil gala večerem za účasti řady osobností ze sféry obchodu a marketingu, na kterém byly slavnostně vyhlášeny výsledky soutěží POPAI AWARDS a POPAI STUDENT AWARD a předána ocenění vítězům.

 

Skvělou atmosféru celé akce si můžete připomenout v následujícím videu.

Na serveru Youtube.com:

Videoprezentace POPAI DAY 2016 (v novém okně prohlížeče se otevře video na youtube.com)

Soubor ke stažení:

Videoprezentace POPAI DAY 2016 (formát MP4, velikost 196MB)
Nápověda k uložení souboru v případě, že Vám prohlížeč nenabízí možnost uložení do počítače: klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte možnost "Uložit cíl jako".

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS