Trička MALFINI od společnosti ADLER součástí nové kolekce Liběny Rochové pro jaro/léto 2018

Vloženo: 12.7.2018

Novinka člena POPAI CE

       

Dámská trička MALFINI od společnosti ADLER Czech použila pro svoji novou limitovanou kolekci s názvem Colors 18 úspěšná módní návrhářka Liběna Rochová.

S hravou lehkostí profesionálně využila produkt určený široké veřejnosti jako součást finančně nákladných modelů limitované kolekce, kterou vytvořila v symbióze s látkami textilní výtvarnice Evy Jandíkové. Nebála se tak zkombinovat reklamní tričko s luxusním materiálem za desítky tisíc. Šaty z uvedené kolekce zvolila na zahájení letošního filmového festivalu v Karlových Varech i manželka Jiřího Bartošky Andrea.

„S paní Liběnou Rochovou spolupracujeme na různých projektech už pátý rok,“ vysvětluje vazbu firmy ADLER Czech na módní ikonu marketingová ředitelka Martina Weberová. Vedle podpory u příležitosti udílení cen Akademie designu ČR Czech Grand Design dodává firma Liběně Rochové také vlastní produkty. Jak světoznámá oděvní designérka říká, zatímco v minulých letech nakupovala pro svoji tvorbu drahá trička především ve Švýcarsku, dnes už výhradně pracuje s reklamním textilem společnosti ADLER Czech. „Kvalita triček společnosti ADLER je neoddiskutovatelná a nabízená barevná škála je pro mě samotnou inspirací,“ komentuje spolupráci Liběna Rochová.

Královna českých módních návrhářů Liběna Rochová je stálicí módní scény nejen doma, ale i v zahraničí. Luxusní módní přehlídky a výstavy pořádá v řadě světových metropolí, jako jsou např. Paříž, Tokio, New York nebo Los Angeles. Za svoji práci získala několik prestižních cen a nominací, mimo jiné cenu Módního designéra roku a Grand designérka 2015 v rámci Czech Grand Design. 

Fotografie modelů z kolekce Colors 18 ke zhlédnutí na: 

https://www.lifestyle.luxusni-bydleni-praha.com/kolekce-libeny-rochove-colors18

Společnost ADLER Czech, a.s. se sídlem v Ústí nad Labem je lídrem na trhu značkového reklamního textilu v České republice a patří mezi přední dodavatele v Evropě, od loňského roku, kdy uvedla na trh značku Rimeck, se řadí také mezi evropské dodavatele pracovních oděvů. Společnost nabízí téměř 300 různých produktů. Charakter obchodního modelu firmy je striktní B2B založený na e-shopu, dostatečných skladových zásobách, rychlé logistice a dokonalých zákaznických službách. Jako přední hráč v daném sortimentu se značkami Malfini, Malfini Premium a Piccolio, který doplňují pracovní oděvy Rimeck a bezpečnostní obuv společnosti Bata Industrials, působí firma v 19 evropských zemích. Spolu s mateřskou organizací ADLER International, a.s. poskytující servis například v informačních technologiích, personální oblasti či správě majetku, má v současné době na 250 zaměstnanců. Moderní, plně automatizovaný sklad v Ostravě disponuje denně kapacitou více než dvacet pět milionů kusů reklamního textilu. Dodávky na klíčové trhy do okolních států jsou realizovány do 24 hodin. Všechny produkty společnosti ADLER podléhají přísným zkušebním testům a nesou světově uznávanou pečeť kvality Oeko-Tex Standard 100.                                

Více na www.adler.info

Kontakt:

ADLER Czech, a.s.

Marie Logrová, PR manažer

Oblouková 391, Ústí nad Labem 403 40

GSM: 731 452 069, marie.logrova@adler.info

 

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS