POPAI DAY 2017

Vloženo: 27.6.2017

 

Retail jako místo setkávání, zážitků a interakce se značkou

 

Středoevropská pobočka POPAI připravuje další ročník POPAI DAY 2017, který proběhne

23. 11. 2017 v Kongresovém centru TOP HOTEL Praha,  Blažimská 1781/4, Praha 4 – Chodov .

Minulý ročník této mezinárodní odborné akce, která patří k významným evropským událostem v oboru in-store komunikace, doprovázel mimořádný zájem o účast.  Soutěž  POPAI AWARDS představila rekordní počet exponátů (108) a celkem akci navštívilo více jako 600 zástupců odborné veřejnosti.  Proto se pořadatelé rozhodli vybrat pro místo konání akce nové a rozsáhlejší prostory s cílem zajistit ještě kvalitnější služby všem partnerům, vystavovatelům, soutěžícím i účastníkům.  

POPAI DAY 2017 nabídne bohatý celodenní program.  Jeho součástí bude konference POPAI FÓRUM o potenciálu a budoucnosti retailu a soutěžní expozice třech prestižních oborových soutěží: POPAI AWARDS  o nejlepší projekty v prodejních místech, Hvězda 3D reklamy o nejlepší reklamní a dárkové předměty a  POPAI STUDENT AWARD  o nejlepší studentské projekty in-store komunikace.  Program bude slavnostně zakončen gala večerem s předáním cen vítězům soutěží.

Soutěž POPAI AWARDS  představí opět nejnovější realizace a řešení pro účinnou komunikaci v místě prodeje ve všech hlavních segmentech trhu.  Soutěžními exponáty jsou prostředky in-store komunikace, prostředky pro vybavení obchodů, nástroje světelné komunikace, informační a orientační systémy, inovativní a ekologicky šetrná in-store řešení, integrované in-store projekty atd.  V samostatných soutěžních kategoriích budou soutěžit novinky z oblasti digitální médií a také reklamní dárky v místě prodeje. 

Mezinárodní konference POPAI FÓRUM 2017 se bude mimo jiné zabývat těmito tématy:

  • Silné retailové koncepce vznikají a žijí také v Česku. Inspirujte se a sdílejte své zkušenosti: příklady nejnovějších in-store koncepcí, řešení a projektů maloobchodu a značek.
  •  Značka a její komunita jsou silným driverem dlouhodobého zákaznického vztahu. Chytrá řešení nemusí stát miliony.
  • Co od retailu v budoucnosti očekávají nejsilnější generace zákazníků? Známe je dobře? Silný zážitek je generován na základě hlubšího poznání potřeb zákazníků. Výzkumy jsou dnes ještě důležitější než dříve.

Soutěž Hvězda 3D reklamy s dlouholetou tradicí podporuje obor 3D reklamy a je přehlídkou novinek v oblasti reklamních a dárkových předmětů.  Je určena českým i zahraničním firmám pracujícím s 3D reklamou, ať již jde o dodavatele reklamních a dárkových předmětů, agentury, promotion teamy, zadavatele reklamy, zástupce retailu atd. 

Soutěž POPAI STUDENT AWARD je dlouhodobým projektem spolupráce se studenty vysokých a středních škol se specializací na marketingovou komunikaci. Studenti soutěží o nejlepší návrhy POP materiálů (3D), grafické 2D návrhy a nejlepší návrhy in-store komunikační kampaně dle zadání zadavatelů reklamy.

POPAI DAY 2017 podporuje řada partnerů i mediálních partnerů, jejichž přehled najdete ZDE.

Vzhledem k již tradičně velkému zájmu o účast pořadatelé očekávají, že se akce zúčastní celkem více jak 600 zástupců odborné veřejnosti.

Skvělou atmosféru loňské akce si můžete připomenout ZDE .

Spolupracující organizace:

© 2015, Popai.cz
Made by eStudio.czWebdesign & SEO | Build on ReflexCMS